Tržni centar CITY PASSAGE
tel : 034 / 338 - 476
34000 KRAGUJEVAC
 

broj posetilaca
free search engine submission
Naslovna

Početi na vreme
Početi na vreme


Početi na vreme


Početi na vreme
 
 
REFERENCE

O nama
DB group je nastao kroz entuzijazam dvoice zaljubljenika u kompjutersku tehnologiju koja nas svojim razvojem primorava, konstantno na nove sadržaje i nove izazove u sklapanju boljih i moćnijih kompjuterskih konfiguracija. Tako da danas posle godina učenja možemo da se pohvalimo da možemo napraviti vrhuske računare kao i one koji se mogu prilagoditi nižim cenama a da pri tom u potpunosti zadovoljavaju potrebe korisnika. Uvek Vas možemo usmeriti i posavetovati koja bi Vam ciljna grupa računara odgovarala shodno Vašim potrebama. Poslovnim ljudima možemo ponuditi odličan izbor laptop računara, različitih proizvođača, koji u potpunosti mogu da prate nove tehnologije i da zadovolje najprobirljivije kupce. Ne samo svojom funkcionalnošću već izvanrednim dizajnom koji Vam omogućava savršen '' prvi utisak ''. Kroz našu ponudu srešćete i veliki broj digitalnih kamera izvanrednih mogućnosti, koje Vam omogućavaju da sve svoje poslovne sadržaje medijski obogatite. Svi veći proizvođači ( Canon, JVC, Panasonik i dr.) potrudili su se da kroz svoje proizvode obezbede vrhunski kvalitet digitalne slike kao i lako rukovanje. Mi Vam nudimo i veliki izbor memorijskih kartica ( SD ili MMC ) za digitalne kamere ( do 4 GB ) Kao i za fotoaparate ( do 1GB ) ili mobilne telefone. Kao dodatni deo opreme možete naručiti Epson projektor i više vrsta platna. Možemo se pohvaliti i velikim izborom monitora koje kod nas možete kupiti, bilo da su u pitanju TFT ili klasični monitori.
Takođe Vam možemo pomoći i u nadogradnji računara koje već posedujete a želite da ih unapredite i povećate njihov kapacitet. Slobodno nam se obratite jer smo u mogućnosti da obezbedimo bilo koji deo za nadogradnju Vašeg računara saglasno potrebama. Mogućnosti nam takođe dozvoljavaju da Vam ponudimo veoma prihvatljive i niske cene zato što smo direktno povezani sa uvoznikom, tako da ne morate razmišljati o tome ''koja smo ruka'' i da li možete proizvod dobiti jeftinije. Jednostavno proverite naš cenovnik koji Vam je dostupan jednim klikom na link prečice. Pogledajte i druge prečice, možda ćete naići na ono što baš Vas zanima.
                                                                              A ako ne , imate VELIKI POZDRAV od DBgroup-a. Hvala !

Nabavka
Nabavka računara je naizgled jednostavna, međutim ona zavisi od puno faktora. Da krenemo redom. Računari se mogu sklopiti u velikom broju konfiguracija, a koja je ona prava, to zavisi od Vaših potreba. Dakle, nije bitno da li ste početnik ili ljuti profesionalac, već ono šta želite da radite na svom računaru. Ako se Vaš rad bazira na korišćenju ofisa ili igranju igrica, takve potrebe mogu da zadovolje i jednostavnije konfiguracije. Međutim ako planirate da se bavite (ili se već bavite) medijalnim programima ili 3D softverima onda se morate odlučiti za neku jaču konfiguraciju, koja uključuje ozbiljniji procesor, moćniju grafičku karticu, dovoljno memorije i još neke propratne elemente. Zato smo Mi tu da Vam pomognemo da lakše odaberete pravi računar, shodno Vašim potrebama,a da pri tom, za kupovinu, ne potrošite enormne količine novca! Zato želimo da Vam pomognemo da naučite kako da do
đete do računara jeftinije.Naš rad
Opremili smo računarima i ostalom opremom mnoge firme i škole a punjenje tonera za štampače nam je ustaljeni posao u mnogim firmama.

 
 
 
:: All rights reserved @DB group computers Kragujevac ::2011  Powerd by: ixa-toy's net.generator